Liga 1

Inca un egal pentru Otelul, acum cu U Cluj

Universitatea Cluj a terminat la egalitate, scor 1-1 (1-1), meciul disputat, vineri, pe teren propriu, în compania echipei Otelul Galati, în etapa a XIII-a a Ligii I.

Ambele goluri ale întâlnirii au fost marcate în prima repriza desi ocazii de gol au foost destule si dupa pauza. Cleiton a deschis scorul pentru ardeleni în secunda 58, dupa o minge pierduta de Stromajer. Clujenii au plecat pe contraatac, iar Cleiton a înscris cu un sut de la 12 metri, lateral stânga.

Otelul a stabilit egalitatea putin dupa prima jumatate de ora de joc. Gabriel Paraschiv a marcat din 6 metri, dupa o combinatie cu Stromajer.

Universitatea Cluj: Balauru - Ciupe, Da Silva, Szilagyi (Christou '85), Lupu - Paulinho (Nastasie '64), Patrascu, Gheorghe, Dos Santos (Nicola '79) - Cleiton, Draghici. Antrenor: Marius Popescu.

Otelul Galati: Branet - Cârja, Sîrghi, Sipovici, Cucu - Giurgiu, Neagu - Iorga, Didi (Viglianti '65), Stromajer (Ljubinkovici '90) - Paraschiv. Antrenor: Viorel Tanase

Cartonase galbene: Da Silva '12, Paulinho '24, Patrascu '30 / Sipovici '45, Sîrghi '75

Meciul a fost arbitrat de o brigada formata din Marcel Bârsan (central), Dragos Iliescu si Alexandru Voda (asistenti) si Florin Ghimbasan (rezerva). Observatori au fost Adrian Ionescu si Nicolae Grigorescu.



Inca un egal pentru Otelul, acum cu U Cluj