Hermannstadt

Măldărășanu după 1-0 cu Rapid în Giulești: ”Un meci pe care o să-l ţinem minte toată viaţa”

Sursă foto: https://www.facebook.com/hermannstadt.fc/

Hermannstadt a dat lovitura și a câștigat cu șansă meciul cu Rapid, chiar pe terenul formației din Grant, în etapa a 29-a din Liga 1.

Marius Măldărășanu, un om care a scris istorie pentru Rapid și căruia tot stadionul i-a scandat numele înaintea primului fluier, consideră că echipa sa avut noroc să plece cu toate punctele din Giulești.

Hermannstadt a venit preocupată de faza defensivă după șapte meciuri fără victorie în deplasare și a punctat într-un moment care nu anunța nimic pe tabelă.

„Am avut noroc și tot ghinionul de până acum s-a întors. Am jucat jocul nostru, rapid, să nu ţinem de minge, pentru că pierdem multe mingi în terenul nostru. O victorie muncită. Situaţia din clasament nu se modifică, dar sunt puncte şi contează, pentru că se înjumătăţesc. Şi în primul rând a fost o victorie de moral, de încredere. Era un blocaj, a fost şi ghinion. E un meci pe care o să-l ţinem minte toată viaţa”, a declarat Măldărășanu despre victoria contra Rapidului.

Tehnicianul echipei din Sibiu consideră că arbitrajul video în varianta lui românească face foarte multe greșeli.

”VAR-ul a venit să ajute, dar sunt momente când ajută, sunt momente în care te întrebi dacă cei din camera VAR judecă fazele. Se fac foarte multe greşeli cu VAR”, este de părere Măldărășanu.

Hermannstadt va continua sezonul în playout, ocupând în acest moment locul 13 în clasament, cu 29 de puncte.



Măldărășanu după 1-0 cu Rapid în Giulești: ”Un meci pe care o să-l ţinem minte toată viaţa”