Liga 1

Hermannstadt – U Cluj 2-2. Sibienii au egalat după minutul 90 dintr-o execuție spectaculoasă

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCUCluj/

Echipele Hermannstadt și Universitatea Cluj au remizat, scor 2-2 (1-2), luni seara, în etapa a 7-a din Liga 1, la revenirea lui Ioan Ovidiu Sabău pe banca tehnică a Șepcilor Roșii.
Așa am trăit Hermannstadt - U Cluj

Meciul s-a aprins pe finalul primei reprize, când au fost marcate nu mai puțin de patru goluri în zece minute. Doar trei dintre acestea s-au pus și pe tabelă, o reușită a gazdelor fiind invalidată de VAR.

Paraschiv a deschis scorul pentru Hermannstadt, în minutul 35, dar cei de la U Cluj au întors spectaculos rezultatul până la fluierul care a pus capăt primei reprize.

Mitrea a restabilit egalitatea cu o lovitură de cap din șase metri după o centrare din corner.

Popa a marcat apoi pentru 2-1 în favoarea Șepcilor Roșii când deja repriza intrase în timpul suplimentar.

Sibienii au forțat la rândul lor în ofensivă și Paraschiv a trimis mingea în poartă, însă după intervenția VAR golul a fost anulat pentru un offside la Balaure.

În partea secundă, U Cluj a avut o bară la șutul lui Popa din minutul 74, pentru ca trei minute mai târziu Paraschiv să rateze la cealaltă poartă singur cu portarul din poziție ideală în șase metri.

Hermannstadt a dat lovitura și a egalat în minutul 90+2 cu un șut de zile mari prins de fundașul stânga Oroian de la peste 20 de metri după o minge respinsă ca urmare a unui corner.

Sibienii ajung la trei meciuri consecutive fără victorie în campionat, în timp ce U Cluj se duce la patru meciuri fără succes, bifând a treia remiză în ultimele patru partide.

Cum arată clasamentul după acest rezultat.

Caseta tehnică

Hermannstadt: Muţiu - Butean, Ionuţ Stoica, Bejan, Oroian – Bucuroiu (D. Iancu 59), Sota Mino (R. Fonseca 81), Baba Alhassan (Biceanu 68), S. Balaure (Neguţ 59) - G. Iancu (Bărbuţ 59), D. Paraschiv. Antrenor: Marius Măldărăşanu.

U Cluj: Gorcea – Oancea (R. Dimitrov 80), G. Miron, B. Mitrea, Vătăjelu - Nistor, Bic, Popadiuc (Tescan 84) - Ianis Stoica (Hofman 79), D. Popa, Chipciu (G. Simion 64). Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău.

Cartonaşe galbene: Oroian 12 / D. Popa 30, Ianis Stoica 45+1.

Arbitri: Florin Andrei - Radu Ghinguleac, Alexandru Vodă.



Hermannstadt – U Cluj 2-2. Sibienii au egalat după minutul 90 dintr-o execuție spectaculoasă