Liga 1

Hagi despre ofertele din Rusia: "Nu iau echipe de pe drum"

Fostul international Gheorghe Hagi a spus ca nu a renuntat la ideea de a antrena din nou, dar isi mentine optiunea de a nu mai lua echipe din mers. "Regele" mai spune ca este foarte posibil sa revina in iarba din vara.

"Nu stiu nimic. Cu Galatasaray a fost adevarat. Am spus ca nu mai iau echipele de pe drum, asa ca merge in continuare decizia pe care am luat-o. Despre nationala Armeniei nu s-a discutat nimic concret. Adevarul ca singura oferta buna era Galatasaray. Probabil or fi vorbe, oameni care vorbesc. Poate cineva, vreunul care are contacte pe acolo, poate s-a pomenit si numele meu, dar nu am nimic, nu stiu nimic. Pe drum nu iau nimic", a declarat Hagi, la Dolce Sport.

Intrebat daca este pregatit sa preia o echipa din vara, Hagi a raspuns: "Da, bineinteles, de ce nu? Poate fi. Daca se trateaza de o oferta serioasa si face parte din obiectivul meu, acela de a avea sanse sa castigi, cum sa nu. V-am spus de atatea ori ca imi place meseria asta, nu o sa o abandonez. Sunt inca tanar si cred ca sunt si mai copt acum. Nu am cum sa ma gandesc la ea in momentul de fata, pe drum, cand lucrurile au inceput, nu sunt terminate Am avut experientele mele nereusite si atunci nu pot sa iau acelasi lucru".



Hagi despre ofertele din Rusia: "Nu iau echipe de pe drum"