Liga 1

Gnohere ar putea arunca Liga 1 in aer cu un transfer surpriza la Steaua

Aflata in mare criza de atacanti, Steaua ar putea pune mana pe francezul Harlem Gnohere, jucator care a refuzat prelungirea intelegerii cu Dinamo si care in ianuarie intra in ultimele sase luni de contract.

In varsta de 28 ani, Gnohere si-ar fi reziliat contractul cu Dinamo, potrivit celor de la Dolce Sport, informatie care insa a fost negata luni dimineata de ofiterul de presa al clubului din Stefan cel Mare.

Dorin Irimia anunta pentru Digi Sport ca Gnohere are contract cu Dinamo pana in 2017 si ca nu s-a pus niciun moment problema rezilierii.

Cu toate acestea ar putea exista un sambure de adevar in povestea plecarii lui Gnohere de la Dinamo, in conditiile in care agentul jucatorului este Luana Rednic, fiica fostului antrenor dinamovist Mircea Rednic, cel care l-a adus practic pe “Bizon” in Stefan cel Mare.

Luana Rednic ar fi obtinut din partea lui Ionut Negoita o hartie scrisa prin care Gnohere este liber sa plece la orice echipa care ofera minim 600.000 de euro, bani pe care Steaua ii are la discretie in acest moment.

Gnohere a fost invoit la antrenamentul de luni dimineata pentru rezolvarea unor probleme personale, dar antrenorul Ioan Andone a spus ca-l asteapta la sedinta programata dupa-amiaza. Atunci ne vom lamuri cu adevarat care este situatia lui Gnohere.



Gnohere ar putea arunca Liga 1 in aer cu un transfer surpriza la Steaua