Liga 1

Gino Iorgulescu si-a depus candidatura pentru sefia LPF

Trimis la plimbare de Dumitru Dragomir pe motiv ca a intarziat cu o zi, la 25 octombrie, cu depunerea candidaturii pentru sefia Ligii Profesioniste de Fotbal, Gino Iorgulescu nu s-a dat batut si luni s-a prezentat din nou cu dosarul la sediul LPF.

Fostul presedintele al clubului FC National a ajuns la LPF putin dupa ora 12 pentru a discuta cu avocatii institutiei pastorita de Dumitru Dragomir. Dupa 20 de minute Iorgulescu a iesit zambitor din cladirea LPF si a anuntat ca i-a fost acceptata candidatura.

"A fost o surpriza pentru toata lumea pentru ca am reusit sa-mi depun candidatura. In statut se mentioneaza ca termen de depunere 15 zile, dar nu se specifica expres zile lucratoare. Si in astfel de conditii m-am incadrat in termen. Mi-am depus candidatura, nu am mai avut nevoie de o derogare de la domnul Dragomir. Acum, daca dansul va castiga alegerile, macar va castiga impotriva unui candidat, pentru ca nu putea sa participe singur si sa fie pe locul doi", a declarat Iorgulescu.

Acesta a mai spus ca in eventualitatea in care va castiga alegerile isi va forma o echipa de oameni noi din randul carora nu va face si Dumitru Dragomir.

Gino Iorgulescu a fost propus pentru presedintia LPF de catre clubul Ceahlaul Piatra Neamt unde fratele sau Vincentiu detine o functie de conducere.

Dragomir, actualul presedinte al Ligii, spusese despre Iorgulescu ca nu are ce cauta la alegerile pentru postul de presedinte al LPF daca nu stie regulamentul.

Iorgulescu se prezentase pe 25 octombrie sa-si depuna candidatura dar a fost respins pe motiv ca intarziare cu o zi.

Articolul 24, aliniatul 6 din statutul LPF prevede ca "propunerile se vor depune la secretariatul general al LPF, insotite de acordul scris al candidatului cu cel putin 15 zile inainte de data la care este convocata Adunarea Generala".

Alegerile pentru sefia LPF sunt programate in 14 noiembrie.



Gino Iorgulescu si-a depus candidatura pentru sefia LPF