Liga 1

Gheorghe Hagi a răbufnit chiar de ziua lui: ”E inacceptabil, toată lumea a văzut. O să mă dea conducerea afară”

Sursă foto: https://www.farulconstanta.com/

Farul a obținut in extremis remiza în deplasare cu FCSB la capătul unui meci presărat cu mai multe decizii discutabile de arbitraj.

FCSB – Farul 1-1. Oaspeții au smuls egalul dintr-un penalty ușor acordat în minutul 90+3

Premieră în actualul sezon de Liga 1 după FCSB - Farul

Centralul Horațiu Feșnic a anulat un gol celor de la Farul pentru un presupus offside la Munteanu, jucător care a primit apoi un cartonaș galben pentru ceea ce arbitrul a considerat că a fost simulare.

Un galben în urma căruia Munteanu va fi suspendat etapa următoare.

Gheorghe Hagi a reacționat la finalul meciului ridicând semne mari de întrebare cu privire la arbitraj.

”Pot fi multe de spus, dar până la urmă suntem fericiți că am luat un punct. Aveau moral, erau mult mai încrezători decât noi. Prima repriză n-am făcut nimic ofensiv, a doua repriză am revenit. Important e că am luat acest punct.

”Toată lumea țipă, toată lumea face la televizor...și eu am văzut anumite lucruri astăzi. Dar să dai galben lui Munteanu, după aceea să ai gol valabil. Cum să tragi liniile dacă al meu e în afara și Dawa e în careu. E incredibil, e inacceptabil. Nu voia să dea nici penalty care era clar.

”L-a atins, e penalty. A văzut tot stadionul, toată lumea. La Louis nu s-a dat nicio reluare, merge totul înainte. Fotbalul până la urmă așa e, interpretări, fiecare vede în felul lui. Totul e greu la fotbal. Sperăm să avem puterea să ne luptăm cu de toate, cu toți, dacă putem”, a declarat Gheorghe Hagi.

”O să vină conducerea să mă dea afară dacă nu am rezultate. Eu trebuie să fiu creativ, să găsesc soluții cât mai bune. Farul trebuie să o ia de la capăt”, a mai spus antrenorul celor de la Farul care în ziua meciului cu FCSB a împlinit 59 de ani.

Fanii celor de la FCSB i-au cântat ”La Mulți Ani”, afișând un banner de mulțumire și apreciere.

Farul ocupă locul cinci în clasament, cu 37 de puncte.

FCSB rămâne pe primul loc la nouă puncte de CFR Cluj, principala urmăritoare.



Gheorghe Hagi a răbufnit chiar de ziua lui: ”E inacceptabil, toată lumea a văzut. O să mă dea conducerea afară”