Liga 1

Gaz Metan urca pe podium dupa victoria cu ASA Tg.Mures

Echipa Gaz Metan Medias este pe val dupa victoria obtinuta, duminica seara, in deplasare cu ASA Tg.Mures, scor 3-1, succes care propulseaza echipa lui Cristi Pustai pe locul trei al clasamentului din Liga 1.

Deschiderea scorului s-a produs rapid dupa doar sapte minute. Lullaku a primit de la Eric in interiorul careului si a plasat mingea pe langa Mingote.
 
Acelasi jucator albanez si-a trecut in cont dubla in minutul 31 cu un sut din interiorul careului. Munteanu a patruns pe dreapta pana la limita terenului, a intors pentru Eric, insa acesta a ratat executia. Mingea a ajuns cu sansa la Lullaku si albanezul inscrie al 12-lea sau gol in acest sezon.
 
Cu doua minute inaintea pauzei gazdele au redus din diferenta prin Morar. Excelent gasit in careu de o pasa peste a lui Muresan, acesta l-a invins pe Plesca cu uns ut plasat.
 
Gazdele au avut o buna sansa de egalare in minutul 64 la o lovitura libera executata de Zicu. Mingea a depasit zidul mediesenilor, dar Plesca a fost la post si a retinut.
 
Un minut mai tarziu Eric de Oliveira a marcat golul trei al Gazului din pasa lui Danci cu un sut in forta pe jos. Prima reusita a sezonului pentru mijlocasul care a marcat istoria recenta la Medias.
 
Se putea incheia chiar mai rau pentru ASA fara interventia salvatoare a portarului Mingote din minutul 83 la lovitura de cap trimisa de Bic din sase metri.



Gaz Metan urca pe podium dupa victoria cu ASA Tg.Mures