Liga 1

Gala Fotbalului Romanesc: George Puscas, jucatorul anului 2019!

Sursă foto: https://twitter.com/RFCLatest

Internationalul George Puscas a fost desemnat, luni seara, cel mai bun fotbalist roman al anului 2019, la Gala Fotbalului Romanesc care a avut loc in Capitala.

Jucatorul legitimat al Reading in a doua liga engleza i-a devansat pe Ionuţ Radu, Claudiu Keşeru şi Ciprian Deac.

“Mulţumesc tuturor celor care au crezut în mine. Este o onoare pentru mine, voi munci şi mai mult”, a spus Puscas dupa ce a primit trofeul din mainile lui Mircea Lucescu.

Cel mai bun antrenor roman al anului 2019 a fost desemnat Razvan Lucescu, tehnician care a cucerit recent Liga Campionilor Asiei cu Al Hilal si care va juca luna aceasta la Campionatul Mondial al Cluburilor din Qatar.

Razvan Lucescu i-a devansat pe Mirel Radoi, noul selectioner al Romaniei, si pe Dan Petrescu, antrenorul campioanei CFR Cluj.

Premiul a fost ridicat de Mircea Lucescu in absenta fiului sau din motive obiective enuntate mai sus.

”El este un exemplu de ceea ce înseamnă un copil care trebuie să lupte cu celebritatea tatălui său”, a spus Mircea Lucescu.

Acesta a tinut sa puncteze pe scena absenta jucatorilor din Generatia de Aur la tragerea la sorti a grupelor EURO 2020 care a avut loc la Bucuresti pe 30 noiembrie.

Ionut Radu (cel mai bun portar), Cristian Manea (cel mai bun fundas), Ciprian Deac (cel mai bun mijlocas) si George Puscas (cel mai bun atacant) au fost celelalte distinctii acordate.

Au mai fost premiati Billel Omrani (cel mai bun strain din Liga 1), Valentin Mihaila (cel mai bun tanar fotbalist), si Denis Ciobotariu (cea mai spectaculoasa ascensiune in fotbal).

Ovidiu Hategan a fost desemnat arbitrul anului.



Gala Fotbalului Romanesc: George Puscas, jucatorul anului 2019!