Liga 1

FRF vrea spectatori pe stadioane in limita a 10 la suta

Razvan Burleanu, presedintele FRF, a declarat ca revenirea spectatorilor pe stadioanele din Romania se numara printre obiectivele institutiei pe care o reprezinta in viitorul apropiat.

Burleanu a participat, marti, la o intalnire cu reprezentanti ai LPF, Ministerului Sanatatii, INSP si ai Ministerului Tineretului si Sportului in urma careia a anuntat doua obiective majore pentru perioada urmatoare. 

”Ne dorim sa vedem mai devreme de 22 iulie spectatori in tribune. Astazi am avut doua obiective ca federatie. Primul obiectiv, ca din 15 iunie sa redeschidem bazele sportive din Romania, private si publice, sa putem relua antrenamentele la nivel de fotbal amator, la seniori, copii si juniori. 

”Cel de-al doilea obiectiv a fost sa putem permite accesul pana la zece la suta al spectatorilor pe stadioane la meciurile de fotbal din Romania. In prima faza la cele din Liga 1 si apoi si la cele din Liga 2”, a declarat Burleanu. 

Acesta a mai precizat ca finala Cupei Romaniei va reveni la Craiova pentru 22 iulie, daca pana atunci va fi permis accesul spectatorilor la meciuri. 

”S-a interpretat gresit ca FRF este impotriva revenirii suporterilor pe stadioane. Pozitia noastra ca federatie este ca nu sustinem acest numar de 500 de spectatori, ci pana la zece la suta din capacitatea stadionului”, a mai spus Burleanu. 

Liga 1 va fi reluata pe 12 iunie cu etapa a 3-a din playoff si playout.



FRF vrea spectatori pe stadioane in limita a 10 la suta