Liga 1

Florin Cernat a semnat cu o echipa din Liga 1

Mijlocasul Florin Cernat, considerat de multi ultimul jucator cu driblingul la el din fotbalul romanesc, si-a decis miercuri seara viitorul.

Curtat de Steaua si Dinamo, cele doua mari rivale bucurestene, Cernat a ales pana la urma sa se alature proiectului condus de Gheorghe Hagi la Viitorul.
 
Fostul jucator al celor de la Otelul Galati a purtat discutii cu Steaua, dar cele doua parti nu au ajuns la niciun acord.
 
Steaua a tras de timp in speranta ca-l va putea repatria pe Lucian Sanmartean, aceasta in cazul se lasa cu o demitere a lui Victor Piturca la Al Ittihad, iar Cernat spune ca nu s-a pus vreun moment problema sa ceara 150.000 de euro la semnatura si 20.000 de euro pe luna contract, asa cum au aparut mai multe zvonuri.
 
La cei 35 ani ai sai si probabil in fata ultimei experiente ca jucator profesionist, Cernat a ales sa iasa din fotbalul romanesc de la Viitorul, o echipa linistita departe de agitatia Capitalei.
 
Potrivit site-ului oficial al celor de la Viitorul, Cernat a semnat pe doua sezoane si va avea un salariu de 8.000 de euro pe luna.



Florin Cernat a semnat cu o echipa din Liga 1