Liga 1

FCU - Mioveni 2-1. Prima infrangere pentru Dica la Mioveni | Un meci marcat de incidente in tribune

Sursă foto: https://www.facebook.com/fcucraiovaofficial/

Etapa a 27-a din Liga 1 a debutat la Craiova cu victoria obtinuta de echipa locala FCU 1948 in fata ultimei clasatei CS Mioveni, scor 2-1 (1-0).

Chitu a deschis scorul in minutul 12, dupa ce a profitat de o eroare a fundasului Mboumbouni. Acesta a incercat sa protejeze mingea, insa n-a facut decat sa o piarda, lasandu-l pe Chitu singur cu Greab.

CS Mioveni a restabilit egalitatea in repriza secunda, minutul 66, prin Scarlatache dupa o faza fixa de la coltul terenului. Aparatorul oaspetilor a aparut fara om in marcaj si a egalat cu o lovitura de cap.

Meciul a fost intrerupt aproape zece minute spre finalul partidei in urma unor incidente aparute in tribuna. Totul a pornit de la un mesaj afisat de Peluza Sud, mesaj pe care oamenii de ordine au incercat sa-l indeparteze folosind spray lacrimogen in duelul cu ultrasii.

De suferit au avut spectatorii aflati la tribuna a 2-a, una dintre persoane avand nevoie de interventia de urgenta a personalului medical de pe ambulanta.

Meciul a fost in cele din urma reluat si FCU a dat lovitura prin Albu, in minutul 90, cu un sut din voleu la coltul scurt.

FCU se apropie la doua puncte in clasament de locul sase ocupat in continuare de Sepsi.

Mioveni ramane pe ultimul loc dupa prima infrangere din mandatul lui Nicolae Dica.

Caseta tehnica

FCU: Gurău – Paramatti, Duarte, Henriques, Huyghebaert (Mascarenhas ’82) – Albu, Achim (Van Durmen ‘90+8) – Baeten, Ganea (Asamoah ’46), Bahassa – Chiţu (Blănuţă ’82). Antrenor: Nicolo Napoli.

CS Mioveni: Greab – Mboumbouni, Scarlatache, Burnea (Diallo ‘90+2) – Rădescu (Balaur ’84), Pop, Lepistu, Toma (Antal ‘90+2), Pedroso – Buziuc (Rusu ’59), Krasniqi (Benchaib ’59). Antrenor: Nicolae Dică.

Cartonaşe galbene: Paramatti ’18 / Lepistu ’31, Mboumbouni ’37, Burnea ‘73

Arbitri: Iulian Dima - Radu Ghinguleac, Bucsi Imre-Laszlo.



FCU - Mioveni 2-1. Prima infrangere pentru Dica la Mioveni | Un meci marcat de incidente in tribune