Liga 1

FCSB, victorie la scor de neprezentare cu Botosani

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial

La fel ca in partida tur de pe Arena Nationala, FCSB s-a impus cu 3-0 in fata celor de la FC Botosani si reface diferenta de cinci puncte care o separa de CFR Cluj in clasament.

Gnohere a deschis scorul cu un sut pe jos din marginea careului in secventele de prelungire ale primei reprize. Un gol venit dupa o centrare din dreapta si o minge intoarsa de Tanase pentru atacantul francez ajuns la cota 12 reusite in Liga 1 Betano.

Acelasi Gnohere ratase cea mai mare ocazie a ros-albastrilor in minutul 35, cand nu a prins poarta cu o executie in forta din interiorul careului.

La un sfert de ora dupa pauza Man majora avantajul celor de la FCSB cu o reluare cu stangul din fata portii. Coman, jucator intrat de putine momente in joc, a centrat din stanga, iar Gnohere si Tanase au ratat fericit intalnirea cu balonul, care a ajuns la Man si a fost impins in poarta.

Pana la final Botosaniul a cautat revenirea in joc, insa terenul inghetat au ingreunat constructia gazdelor, iar FCSB s-a rezumat la un joc de asteptare pentru conservarea avantajului de pe tabela.

In debutul meciului Balasa a iesit accidentat dupa nici macar un sfert de ora si este suspect de ruptura musculara, in timp ce Gnohere a acuzat si el in partea secunda dureri la coapsa, lasandu-i locul in teren lui Popescu.

Caseta tehnica

FC Botoşani: Cobrea - Unguruşan, Burcă, Miron, Muşat - Bordeianu, Tincu (Rodriguez '79) - Roman, Moruţan, Buş (Chitoşcă '69) - Popa (Ciaccheri '60). Antrenor: Costel Enache

FCSB: Niţă - Momcilovici, Larie, Bălaşa (Nedelcu '13), Enache - Filip, Pintilii - Tănase, Achim (Coman '58), D. Man - Gnohere (Popescu '71). Antrenor: Nicolae Dică

Cartonaşe galbene: Tincu '23 / Filip '51 , Enache '67, Niţă '89

Arbitru: Marius Avram.



FCSB, victorie la scor de neprezentare cu Botosani