Liga 1

FCSB - Universitatea Craiova 1-1. Oltenii au egalat in prelungiri

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCSBOfficial/

Echipele FCSB si Universitatea Craiova au remizat, scor 1-1 (1-0), intr-un meci disputat, duminica, in etapa a 26-a. O remiza care nu le ajuta decat pe cele doua formatii din fruntea clasamentului, Farul si CFR Cluj.

Meciul a inceput abrupt si FCSB a ratat deschiderea scorului dupa doar 19 secunde de la primul fluier. Ros-albastrii au recuperat mingea prin Olaru, acesta a continuat cu Miculescu si atacantul gazdelor a fost blocat in extremis de Popescu.

Din cornerul rezultat FCSB a deschis scorul prin Edjouma, acesta reluand in poarta mingea respinsa de Popescu la capul lui Cristea.

FCSB a facut pasul inapoi dupa deschiderea scorului, permitand echipei lui Eugen Neagoe sa-si asume constructia.

O faza controversata a condimentat finalul primei reprize, dupa ce Ndong l-a oprit pe Miculescu in pozitie de ultim aparator. Centralul Cojocaru i-a aratat cartonasul rosu direct jucatorului din Banie, insa a revenit asupra deciziei pentru un offside depistat de VAR.

Partea secunda a debutat cu o mare ocazie ratata de FCSB la reluarea lui Coman din interiorul careului. Portarul Popescu a respins cu o mana, dupa care s-a fluierat un fault in atac comis de Edjouma la Ivan.

Schimbarile au facut diferenta pentru ultima parte a meciului, jucatorii introdusi de Neagoe fiind mai activi in joc decat cei care au ajuns pe teren din partea gazdelor.

Koljic, una dintre rezervele Craiovei, a ratat o mare ocazie in minutul 88 singur cu Tarnovanu in sase metri. Portarul celor de la FCSB a blocat in extremis cu piciorul.

Pe cat de bine a intervenit la aceasta faza, pe atat de rau a anticipat Tarnovanu o centrare din corner care a dus la golul egalizator marcat de Koljic, in minutul 90.

Acelasi atacant bosniac a fost aproape sa dea lovitura decisiva in minutele de prelungiri. Un picior al lui Sut a facut ca mingea lui Koljic sa fie deviata in corner.

FCSB ramane pe locul trei in clasament, cu 48 de puncte, fiind la sapte puncte de liderul Farul.

Universitatea Craiova ocupa locul cinci, cu 45 de puncte. Diferenta care ii separa pe olteni de primul loc este de zece puncte.

Caseta tehnica

FCSB: Târnovanu – Sorescu, Cristea, Tamm, Radunovic – Edjouma, Şut, Oct. Popescu (Oaidă ’64) – Cordea, Miculescu (Omrani ’67), Fl. Coman (Nikolov ’83). Antrenor: Mihai Pintilii.

Universitatea Craiova: L. Popescu – Vătăjelu, Zajkov, R. Silva, Ndong (Vlădoiu ’76) – Mateiu, Al. Creţu (Rivaldinho ’76) – Cîmpanu (Sala ’76), Işfan (Koljic ’61), A. Ivan – Markovic (Roguljic ’61). Antrenor: Eugen Neagoe.

Cartonaşe galbene: Cordea ’32, Oct. Popescu ’33, Miculescu ’60 / Silva ‘6, Vătăjelu ‘51

Arbitri: Adrian Cojocaru - George Neacşu, Bogdan Gheorghe.



FCSB - Universitatea Craiova 1-1. Oltenii au egalat in prelungiri