Liga 1

FCSB obtine prima victorie in deplasare

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCSBOfficial/

La doar cateva zile dupa umilinta traita in Conference League, FCSB a revenit in competitia interna si s-a impus cu 2-0 pe terenul celor de la Petrolul Ploiesti.

Un meci dominat aproape in totalitate de jucatorii pregatiti de Nicolae Dica.

In minutul 4 cei de la FCSB au ratat prima ocazie a meciuui prin Olaru. Sutul acestuia de la aproximativ 30 de metri a lovit bara.

Valceanu, portarul celor de la Petrolul, a blocat in extremis sutul in forta trimis de Omrani, in minutul 25.

Doua minute mai tarziu Corda a sutat din marginea careului si bara transversala i-a salvat pe cei de la Petrolul.

Cea mai importanta faza de gol a gazdelor a aparaut in minutul 33 si a fost ratata de Irobiso. Acesta a fost blocat in extremis de Tarnovanu la o faza unu contra unu.

In minutul 45 s-a produs deschiderea scorului. FCSB a marcat prin Dawa cu o reluare din sase metri la centrarea in forta care i-a apartinut lui Omrani.

La trei minute dupa reluarea jocului Coman a majorat avantajul echipei bucurestene cu o reluare din interiorul careului din pasa lui Cordea.

FCSB a ratat in minutul 56 sansa golului trei prin Omrani. Atacantul francez a trimis peste poarta din sase metri.

Pe masura trecerii timpului cei de la FCSB au facut pasul inapoi, iar Petrolul a presat tot mai mult in cautarea relansarii partidei.

Irobiso a ratat cea mai importanta sansa a “gazarilor” in minutul 67. Reluare din interiorul careului si mingea a trecut foarte aproape de bara.

FCSB acumuleaza 14 puncte si urca doua pozitii in clasament pana pe locul 12.

Pentru Petrolul este a patra infrangere consecutiva in campionat.

Caseta tehnica

Petrolul: Vâlceanu - Meijers, Tamaş (M. Bratu 85), Huja - Pashov, L. Dumitriu  (Tucaliuc 67), Seto (Cebotaru 85), Jair, Ţicu (Velisar 68) - Irobiso, Grozav (Ivanovski 46). Antrenor: Nicolae Constantin.

FCSB: Târnovanu - V. Creţu, Dawa, Tamm, Radunovic (Pantea 46) - Cordea,  Edjouma (Oaidă 82), Olaru – Omrani (Oct. Popescu 82), Compagno (Nikolov  59), Fl. Coman (Miculescu 70). Antrenor: Nicolae Dică.

Cartonaş galben: Târnovanu 78.

Arbitri: Feşnic Horatiu Mircea - Avram Valentin, Cerei Alexandru.



FCSB obtine prima victorie in deplasare