Liga 1

FCSB castiga la Voluntari si urca pe locul trei in clasament

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCSBOfficial/

Echipa FCSB s-a impus, cu 2-1, in deplasare cu FC Voluntari, intr-un meci disputat, duminica, in etapa a 25-a in Liga 1.

Edjouma a deschis scorul in minutul 45 cu o lovitura de cap din interiorul careului mic. Olaru a centrat din stanga si Coman a prelungit cu capul pentru finalizarea lui Edjouma.

Mijlocasul francez inscrie pentru a doua etapa la rand pentru FCSB, dupa ce in iarna a fost la un pas sa fie cedat in Ungaria.

La 0-0 ambele echipe au ratat cate o mare ocazie. FCSB prin Sut cu o executie din afara careului, in minutul 27, iar gazdele la Voluntari prin Damascan, un minut mai tarziu, cand mingea a muscat din bara.

Edjouma si-a trecut in cont dubla, in minutul 79, cu un sut din interiorul careului deviat de un adversar.

FC Voluntari a redus din diferenta prin Marcelo Lopes, dar reusita din minutul 89 a ramas doar pentru statistici, cele trei puncte mergand in contul FCSB.

Echipa lui Gigi Becali urca pe locul trei in clasament la cinci puncte in urma liderului Farul.

Caseta tehnica

FC Voluntari: Popa - Matricardi, Paz (Merloi 81), Armaş - Ricardinho (Costin 81), M. Răduţ (Nemec 65), Meleke (Helder Tavares 81), Al. Vlad (Aliji 65) - Raţă, Marcelo Lopes, Damaşcan. Antrenor: Liviu Ciobotariu.

FCSB: Târnovanu – Sorescu (Creţu 54), Cristea, Tamm, Radunovic – Edjouma (Radaslavescu 88), Şut, Olaru – Cordea (Miculescu 80), Compagno, Fl. Coman. Antrenor: Mihai Pintilii.

Cartonaşe galbene: Răduţ 24, Meleke 26, Al. Vlad 55 / Radunovic 78, Edjouma 83, Olaru 90+5

Arbitri: Radu Petrescu – Radu Adrian Ghinguleac, Mircea Mihail Grigoriu.



FCSB castiga la Voluntari si urca pe locul trei in clasament