FC Voluntari

Mihai Teja vrea mai mult dupa trei victorii la rand: “Le-am spus si baietilor de ce nu”

FC Voluntari e pe cai mari de la reluarea campionatului, cu trei victorii din tot atatea meciuri, iar antrenorul Mihai Teja spune ca isi doreste chiar mai mult de atat.

“Ma bucur ca am castigat cele trei puncte, erau cele mai importante. Felicit baietii, si-au facut datoria cu brio. O prima repriza buna, puteam sa mai dam goluri. Iasiul n-au avut prea multe ocazii in prima repriza, apoi am scazut ritm, s-a vazut si oboseala. Suntem pe drumul cel bun si trebuie sa continuam.

“Clar am avut sansa spre final, ne-a ajutat Dumnezeu, dar cred ca explicatia este oboseala. N-a fost usor sa castigi trei meciuri intr-o sapamana. Obiectivul nostru este salvarea de la retrogradare, dar le-am spus ca daca se poate sa tinem cat mai mult momentul acesta bun”, a declarat Mihai Teja.

FC Voluntari a inceput ca din tun a doua parte a campionatului si a obtinut trei victorii la rand dupa intreruperea cauzata de coronavirus: 3-0 cu Academica Clinceni (acasa), 2-1 cu Sepsi Sf.Gheorghe (deplasare) si 1-0 cu Poli Iasi (acasa).

Victorii care au propulsat-o pe FC Voluntari in pozitia secunda din playout, cu 21 de puncte.



Mihai Teja vrea mai mult dupa trei victorii la rand: “Le-am spus si baietilor de ce nu”