Liga 1

Voluntari ajunge a doua in playout. Poli Iasi ramane lanterna rosie

FC Voluntari a obtinut cele trei puncte in meciul cu Poli Iasi de duminica, scor 1-0 (1-0), in etapa a 5-a din playout.

Asa am trait Voluntari - Poli Iasi. Mihai Teja la meciul 100 in Liga 1

Mihai Capatana a marcat singurul gol al meciului in minutul 16 dintr-o lovitura de la 11 metri dictata de centralul Istvan Kovacs pentru un fault comis de lituanianului Klimavicius asupra macedoneanului Simonovski.

Un gol care a facut diferenta pana la final in pofida unui joc energic, cu ocazii de ambele parti.

Poli Iasi, ultima in clasamentul din playout, a presat mai mult in cautarea egalarii si a ratat doua mari ocazii pe final de meci.

Mai intai Omoh nu a prins poarta din cativa metri, pentru ca apoi abia intrat in teren veteranul Andrei Cristea sa trimita in bara cu un sut din interiorul careului cand mai erau de jucat patru minute din timpul regulamentar.

Voluntariul putea inchide meciul pe contraatac in minutul 62 prin Sanoh, al carui sut din marginea careului a fost respins de portarul Rusu.

Acelasi Rusu s-a opus providential golului si la sutul lui Matan din minutul 76 dupa o actiune personala a fostului jucator de la Viitorul.

FC Voluntari ajunge pe locul doi in playout dupa a treia victorie la rand, in timp ce Poli Iasi ramane ultima in ierarhie dupa al treilea meci pierdut consecutiv.

Pentru ieseni urmeaza semifinala Cupei Romaniei cu Sepsi Sf.Gheorghe la mijlocul saptamanii viitoare.

Caseta tehnica

FC Voluntari: Cojocaru - Belu, Paşcanu, C. Achim (Balaur ’72), Kocici - Căpăţână, De Lucas, I. Gheorghe (Gorobsov ’72) – Simonovski (Eric ’82), Ţîră (Sanoh ’61), Măţan (Vlad ’83). Antrenor Mihai Teja;

Poli Iaşi: D. Rusu - Lopes Cabral (Popadiuc ’78), Klimavicius, Frăsinescu, S. Şerban - Grădinaru, Breeveld (De Iriondo ’78), Passaglia, Horşia (Platini '52) - Omoh, Luckassen (Cristea ’71). Antrenor: Mircea Rednic.

Cartonaşe galbene: Simonovski ’60, Belu ‘89, Sanoh '90+5 / Klimavicius '16, Passaglia '27, Frăsinescu '29.

Arbitri: Istvan Kovacs – Vasile Marinescu, Ovidiu Artene – Iulian Dima;



Voluntari ajunge a doua in playout. Poli Iasi ramane lanterna rosie