Liga 1

FC Voluntari, victorie in deplasare cu Astra

Meci de cinci goluri, duminica seara, intre Astra Giurgiu si FC Voluntari, partida castigata de ilfoveni, cu 3-2, dupa ce la pauza se marcasera deja patru goluri.

Camerunezul Abang a deschis scorul dupa doar doua minute cu o reluare din fata portii.

Popadiuc a adus egalarea pentru Voluntari in minutul 8 cu un sut din interiorul careului deviat usor de Radunovic.

Dupa alte sase minute oaspetii preluau conducerea prin Tudorie, jucatoare care a profitat de un balon respins in fata de portarul Iliev si a ajuns la cota sapte reusite in acest sezon.

Ionita a iesit la rampa in minutul 35 cu o executie superba din lovitura libera aducand egalarea pe tabela.

Finalul primei reprize a apartinut gazdelor care au ratat prin Mrzljak in minutul 40 si Abang trei minute mai tarziu. De fiecare data Balaure s-a opus golului.

In partea meciul a fost decis de o lovitura de la 11 metri acordata de centralul Popa la faultul lui Dandea asupra lui Ivanovici in minutul minutul 65.

Marinescu si-a asumat responsabilitatea executarii penalty-ului si astfel Voluntariul prelua din nou conducerea pe tabela, un avantaj care a fost mentinut pana la final de echipa lui Claudiu Niculescu.

Caseta tehnica

Astra Giurgiu: Iliev - Belu (Marquinhos '68), Dandea, Bejan, Radunovic - Seto, Mrzljak - Balaure (Butean '69), Al. Ioniţă, Nyuiadzi (Le Tallec '74) - Abang. Antrenor: Edward Iordănescu.

FC Voluntari: Balauru - Filipov, Achim, M. Popescu, Acsinte - Novac, Răuţă (Lazăr '64) - Popadiuc, L. Marinescu (Cernat '79), Ivanovici (Căpăţână '73) - Tudorie. Antrenor: Claudiu Niculescu.

Cartonaşe galbene: Bejan '29, Belu '31, Dandea '66 / Achim '9, Balauru '44, Popadiuc '84.

Meciul a fost arbitrat de Cătălin Popa.



FC Voluntari, victorie in deplasare cu Astra