Liga 1

Coșmar pentru Rapid: învinsă de un gol primit în secunda 11 și un autogol. Portarul giuleștean pus la zid de Duckadam: „Mingea a trecut prin el”

Sursă foto: https://www.facebook.com/VoluntariFC/

Rapid a avut un meci de coșmar, luni seară în etapa 4 a Ligii 1. Gileștenii au pierdut cu 2-1 pe teren propriu cu FC Voluntari, după ce au primit un gol la primul lut pe poartă, iar la 1-1 și-au dat singuri mingea în poartă. Ambele goluri primite de gazde au fost sprijinit de portarul giuleștean Horațiu Moldovan.
Așa am trăit LIVE Voluntari - Rapid 2-1

La ambele goluri a fost vina portarului Horațiu Moldovan de la Rapid. La prima acțiune a meciului, Voluntari a deschis scorul prin Andrei, un șut de la distanță trimis în secunda 11. Nu a fost un șut dificil, dar Moldovan l-a scăpat pe sub braț.

Croatul Dugandzic a egalat în minutul 13 cu un șut din interiorul careului.

Cu opt minute înaintea pauzei FC Voluntari a revenit la conducere prin autogolul lui Braun. Acesta a trimis cu capul în propria poartă, dar totu portarul Moldovan a fost de vină. Acesta ieșise complet greșit și inoportun, nu numai că nu a prins mingea ci a lăsat și poarta goală.

După meci, fostul mare portar Helmuth Duckadam a declarat că „la goluri, mingea a trecut prin el. Toate mingile au o traiectorie ciudată, nu asta e problema. La golul doi a crezut că nu mai e nimeni în spatele lui, așa a spus. Dar nu l-a simțit pe Braun, însă dacă nu era Braun, ar fi fost Nemec care să bage mingea în poartă. Eu eram sigur că nu o să fie schimbat. Să nu facă Rapid aceeași greșeală pe care FCSB a făcut-o cu Vlad. Când a greșit de mai multe ori nu era schimbat, iar când a fost schimbat din titular a ajuns al treilea portar. Când a greșit acum, îl lași pe bancă și-l bagi pe celălalt, îl lași puțin pe bancă să reflecteze la greșeala lui”, a spus Helmuth Duckadam, la TV DigiSport.

FC Voluntari acumulează 9 puncte și urcă pe locul secund în clasament.

De cealaltă parte, giuleștenii au suferit prima înfrângere a sezonului și ajung pe locul opt.

Caseta tehnică

Rapid: Vâlceanu - Ricardinho, Matricardi, Armaş, Aliji (C. Paz 73) – Boboc (Sigurjonsson 73), Crepulja (M. Răduţ 80), V. Raţă – Merloi (Marcelo Lopes 22), Nemec (D. Florea 73), Doru Andrei. Antrenor: Ilie Poenaru.

Rapid: H. Moldovan - Braun, Săpunaru, P. Iacob, Junior Morais (Onea 46) - Oaidă, Kait (Al. Ioniţă 54), Pănoiu (C. Cîrjan 46) – Papeau (Funsho Bamgboye 46), Dugandzic, Costache (Petrila 54). Antrenore: Cristiano Bergodi.

Cartonaşe galbene: Matricardi 89, Vâlceanu 90+2, M. Răduţă 90+5 / Săpunaru 90+2.

Arbitri: Adrian Cojocaru - Marius Badea, Doru Claudiu Lucaciu.



Coșmar pentru Rapid: învinsă de un gol primit în secunda 11 și un autogol. Portarul giuleștean pus la zid de Duckadam: „Mingea a trecut prin el”