Liga 1

FC Voluntari învinge Petrolul în deplasare. Un meci decis în ultimul sfert de oră

Într-un meci disputat, luni, în etapa a 3-a din Liga 1, echipa FC Voluntari a plecat cu toate cele trei puncte de la Ploiești, după 2-0 în fața echipei locale Petrolul.
Cum arată clasamentul din Liga 1 după acest meci
Așa am trăit Petrolul - Voluntari

Meciul se îndrepta spre un 0-0 de care nu și-ar fi amintit nimeni peste câteva zile când lucrurile au luat o turnură neașteptată.

Totul s-a schimbat din minutul 75, când Garutti de la gazde a primit al doilea cartonaș galben și a fost eliminat din joc.

Din lovitura liberă rezultată cei de la FC Voluntari au deschis scorul prin Boboc.

Fostul jucător al Farului a profitat de o minge respinsă de portarul Zima în bară și a îndeplinit o simplă formalitate din șase metri.

Același Zima a fost la originea golului de 2-0 marcat de slovacul Nemec două minute mai târziu.

Portarul celor de la Petrolul a trimis direct în picioarele atacantului de la Voluntari și acesta a marcat cu un șut din afara careului.

O victorie meritată de Voluntari după aspectul jocului, numărul de ocazii și cornere, capitol la care ilfovenii au fost dominatori (6-2).

Suporterii ploieșteni i-au cerut demisia antrenorului Florin Pîrvu după al doilea gol marcat de ilfoveni.

Caseta tehnică

Petrolul: Zima - Papp, Seto, Garutti – Doua (Meijers 76), Budescu (Irobiso 63), Jair, Ţicu (cpt.) – Musi (M. Rădulescu 63), Z. Petrovic (L. Dumitriu 46), Grozav (Hanca 70). Antrenor: Florin Pîrvu.

FC Voluntari: Vâlceanu - Ricardinho, Matricardi, Armaş (cpt.) - Boboc, Raţă, Crepulja (Cocian 80), D. Andrei, Aliji – Nemec (D. Florea 84), Merloi (Marcelo Lopes 73). Antrenor: Ilie Poenaru.

Cartonaşe galbene:  Ţicu 25, Garutti 35, Irobiso 66, L. Dumitriu 84 / Merloi 45

Cartonaş roşu: Guilherme Garutti (Petrolul) 54

Arbitri: Bogdan Dumitrache - Valentin Avram, Alexandru Cerei.



FC Voluntari învinge Petrolul în deplasare. Un meci decis în ultimul sfert de oră