FCU 1948

La U Craiova 1948 a sunat patronul in vestiar. Trica nu stie ce sa mai creada

Eugen Trica nu-si explica infrangerea cu Academica Clinceni, echipa despre care antrenorul celor de la U Craiova 1948 spune ca era de batut.

Ilfovenii au intors scorul de la 0-1 si au castigat in Banie, cu 2-1, predand lanterna rosie in clasament celor de la Dinamo.

"In momentul de fata atat pot jucatorii, atat e maximul, nu pot sa zic mai mult. Eu nu am ce sa le zic, a sunat si patronul in vestiar, care e suparat si el. Nu ne vine sa credem ce se intampla. Trebuie sa avem o discutie mai aprofundata cu ei de maine incolo", a declarat Eugen Trica.

"Nu invatam din greseli si nu inteleg asta. Marchezi gol si trebuie sa joci sa mai marchezi, pentru ca Clinceniul era o echipa de batut, sincer. Situatia devine din ce in ce mai complicata, se agraveaza cu fiecare meci. Ma gandeam ca jucatorii au incredere si ca incep sa joace fotbal", a mai spus al treilea antrenor al celor de la U Craiova 1948 in acest sezon.

Echipa nou-promovata din Banie a inceput sezonul cu Adrian Mutu pe banca.

Acesta a fost inlocuit cu Flavius Stoican, dat si el afara dupa doar cateva meciuri, in locul sau fiind adus omul care a reusit promovarea, Eugen Trica.

Un singur punct a obtinut Trica in patru meciuri, dupa 0-0 in deplasare cu Dinamo.



La U Craiova 1948 a sunat patronul in vestiar. Trica nu stie ce sa mai creada