Liga 1

Academica Clinceni obtine a doua victorie consecutiva si preda lanterna rosie in clasament

Sursă foto: https://www.facebook.com/academicaclinceni2015/

Echipa ilfoveana s-a impus in fata celor de la U Craiova 1948, in deplasare, cu 2-1, in prima partida a etapei a 19-a in CASA Liga 1.

Asa am trait U Craiova 1948 – Academica Clinceni

U Craiova 1948 a deschis scorul prin italianul Andrea Compagno, in minutul 27, faza la care oaspetii au acuzat ca atacantul gazdelor ar fi atins mingea si cu mana.

Centralul Lucian Rusandu a ramas pe pozitii si a validat reusita.

Academica Clinceni a restabilit egalitatea dupa doar sase minute prin Robert Ion.

Totul a pornit de la o minge pasata de Dominik Kovacic direct la un adversar. Mingea a ajuns in careu la Ion care l-a invins pe Sorin Mogosanu cu un sut plasat.

Grecul Apostolos Vellios a adus victoria pentru Academica Clinceni, in minutul 68, cu o lovitura de cap din interiorul careului, profitand si de aparitia tarzie in marcaj a lui Marko Gajic.

Dupa acest succes, al doilea consecutiv, Academica Clinceni ajunge la 10 puncte in clasament si preda lanterna rosie echipei Dinamo Bucuresti.

Caseta tehnica

U Craiova 1948: Mogoşanu – Negru, Kovacic, Gajic, Huyghebaert – Achim (Asamoah ’61), Albu, Baeten (Raicea ’51), Sidibe – Cl. Bălan (Ondaan ’76), Compagno. Antrenor: Eugen Trică.

Academica Clinceni: Ureche – Bilali, Gardoş, Pashov, Moulin (Filip ’60) – Ventura – De Amorim (Gavra ’72), R. Ion (Dumitrache ‘90+2), Nichita, Holzmann – Omoh (Vellios ’60). Antrenor: Adrian Falub.

Cartonaşe galbene: Huyghebaert ’65, Albu ’75, Gajic ’87 / Filip ‘90+3, Ureche ‘90+4.

Arbitri: Lucian Rusandu – Imre-Laszlo Bucsi, Raul Constantin Ghiciulescu.



Academica Clinceni obtine a doua victorie consecutiva si preda lanterna rosie in clasament