Rapid

Ziua decisiva pentru Rapid se amana. Tribunalul Bucuresti anunta luni decizia finala in privinta planului de reorganizare

Rapid joaca astazi in cel mai important meci din istoria recenta a clubului feroviar in deplasare pe terenul Tribunalului Bucuresti, unde in ultima sedinta anuntata pe ordinea de zi se judeca planul de reorganizare al giulestenilor.

  • Stire in curs de actualizare. Ramaneti alaturi de noi pentru mai multe amanunte

UPDATE, 14:15 Judecatorul sindic a anuntat ca decizia in cazul planului de reorganizare al clubului Rapid va fi anuntata in cursul zilei de luni, 31 martie. Rapid ajunge astfel la limita cu timpul pentru depunerea dosarului de licentiere in vederea sezonului viitor al Ligii 1. Toate dosarele se depun pana pe 31 martie inclusiv.

Amanarea luarii unei decizii a venit ca urmare a solicitarii creditorilor de respingere a planului de reorganizare a clubului giulestean. Acestia nu sunt de acord ca Rapid sa scape de toate datoriile, iar ei sa se aleaga conform legii doar cu 10 procente din sumele pe care sunt indreptatiti sa le recupereze.

UPDATE, 14:05 Situatia se complica pentru clubul Rapid dupa ce avocatul jucatorului Glauber a facut plangere penala sustinand ca i-a fost falsificata semnatura la Adunarea Creditorilor, anunta Digi Sport.

Daca planul de reorganizare al clubului va fi aprobat, Rapid nu a scapat in totalitate de emotii pentru ca pana la 31 martie trebuie depus dosarul pentru obtinerea licentei de Liga 1.

Licenta se acorda doar cluburilor care nu au datorii fata de jucatori si ceilalti angajati.

Orice amanare in cazul planului de reorganizare este sinonima cu ratarea dreptului de a evolua sezonul viitor in Liga 1 indiferent de rezultatele sportive.

Mai mult decat atat, respingerea planului de reorganizare echivaleaza cu intrarea clubului Rapid in faliment, lucru care ar fi sinonim cu disparitia din fotbal pana la reluarea activitatii din Liga a 4-a.



Ziua decisiva pentru Rapid se amana. Tribunalul Bucuresti anunta luni decizia finala in privinta planului de reorganizare