Rapid

Ultima ora: Daniel Niculae si Cristi Sapunaru au semnat in alb cu Rapid

Jucatorii Daniel Niculae si Cristi Sapunaru au semnat, luni seara, contractele de joc cu Rapid, dupa ce in cursul diminetii cei doi au refuzat sa se urce cu echipa in avionul de Antalya. In cele din urma partile au ajuns la un numitor comun, iar Daniel Niculae spune ca ar fi renuntat la cariera de jucator profesionist daca nu semna cu Rapid.

"Am avut niste discutii cu patronii clubului. Noi vrem doar sa fim respectati si nu puteam pleca in cantonament fara contracte semnate. Si asa situatia este greu, iar noi vrem sa realizam aproape imposibilul. Sunt sapte puncte pana la salvarea echipei in prima liga", a spus Daniel Niculae la Digi Sport.

"Nu era vorba de bani, am vrut doar sa fim respectati. Am semnat impreuna cu Sapunaru in alb, fara nicio suma. Lasam clubul sa stabileasca ce sume doresc sa puna in contract tocmai din cauza speculatiilor existente pe marginea acestui subiect. Factorul financiar conteaza mai putin", a adaugat Niculae.

Acesta mai spune ca la vara spera sa ramana cu Rapid in Liga 1, desi este constient de dificultatea momentului.

"Noi ne dorim binele clubului si indiferent daca nu vom mai fi pe teren, vom ramane pe vecie suporterii Rapidului", spune Daniel Niculae.

"Daca nu semnam cu Rapid probabil ca as fi pus punct carierei. Mi-ar fi fost greu sa joc la o alta echipa in Romania cand la mine in legitimatie scrie doar Rapid. Am semnat pana in vara si incerc sa salvam echipa", a concluzionat atacantul rapidist.



Ultima ora: Daniel Niculae si Cristi Sapunaru au semnat in alb cu Rapid