Rapid

Sumudica, suparat ca nu e bagat in seama la Rapid

Sursă foto: https://twitter.com/CoachSumudica

Liber de contract dupa despartirea de Yeni Malatyaspor, antrenorul Marius Sumudica se arata deranjat ca nu este luat in calcul pentru posibila inlocuire a lui Mihai Iosif la Rapid.

In ultimele zile a fost vehiculat numele lui Adrian Mutu pentru o posibila preluare a echipei Rapid dupa incheierea sezonului regular.

“Ma doar ca se discuta cu Mutu inainte de Sumudica. Nu ma pot compara cu Mutu la ce inseamna cariera de fotbalist, dar in cariera de antrenor vorbim despre altceva.

“Nu merit lucrul asta. Nu ma autopropun, nu am niciun fel de problema, fiecare club cu strategia lui. Poate ei cred ca in anul centenarului vor reusi sa faca ceva cu Adrian Mutu in detrimentul lui Mircea Lucescu sau Mircea Rednic.

“Probabil n-au incredere in mine, daca nu mi-au spus pana acum. Puteau sa-mi spuna bai, Sumi, uite noi avem 2 lei pentru tine, accepti sa vii la Rapid? Iar eu raspundeam bai, domnule Angelescu, nu accept. Eu vreau 5 lei”, a declarat Sumudica la Digisport.

Victor Angelescu, patronul echipei Rapid, a declarat ca nu se pune problema inlocuirii antrenorului Mihai Iosif pana la finalul sezonului regular si ca in functie de rezultate va aea loc o analiza dupa etapa cu numarul 30.

In ceea ce-l priveste pe Sumudica, acesta spune ca in urmatoarea perioada ar urma sa dea curs unei oferte din strainatate, cel mai probabil din zona Golfului.



Sumudica, suparat ca nu e bagat in seama la Rapid