Rapid

Șumudică se vede antrenor la Rapid: ”Cred că eu voi fi alesul”

Sursă foto: https://www.facebook.com/cfr1907

În pofida tuturor semnalelor care îl dau pe italianul Cristiano Bergodi drept noul antrenor al giuleștenilor, Marius Șumudică agită apele și spune că n-a renunțat la gândul de a sta pe banca Rapidului chiar din această vară.

”Sincer îmi doresc, visez să antrenez Rapidul. Am încredere că putem face performanţă. Sunt atât de nebun încât cred că voi putea fi antrenor la Rapid. Cred că eu voi fi alesul.

”La Rapid nu primeşte nimeni un cec alb din faţa suporterilor. Sigur nu aş pleca aşa, cu o săptămână înainte de începutul campionatului.

”Mereu voi continua să visez şi să cred că voi antrena cândva Rapidul. Speranţa moare ultima, dar asta e sentimentul meu acum, că voi antrena Rapid”, a declarat Marius Șumudică la Digisport.

În pofida optimismul arătat de Șumudică, în realitate se pare că principalul finanțator al giuleștenilor, Dan Șucu, nu ar agrea instalarea acestuia pe banca tehnică și că varianta Bergodi este deja bătută în cuie.

”Este deja la Rapid”, a spus Laszlo Dioszegi, patronul echipei Sepsi, la Digisport, când a fost întrebat despre viitorul lui Bergodi.



Șumudică se vede antrenor la Rapid: ”Cred că eu voi fi alesul”