Rapid

Șumudică încinge derby-ul cu FCSB: ”Ar fi cea mai mare palmă pentru rapidiști”

Sursă foto: https://twitter.com/alraedclub

Antrenor în Arabia Saudită la Al Raed, Marius Șumudică a comentat pe marginea derby-ului dintre Rapid și FCSB.

Marius Șumudică este de părere că pentru rapidiști ar fi mare lovitură ca rivala FCSB să câștige campionatul în anul centenarului clubului din Grant.

”Vreau să atrag atenția în calitate de suporter, antrenor și fost jucător al Rapidului. Dacă în anul centenarului se va întâmpla să ia FCSB campionatul și ultimul joc să aibă loc pe Arena Națională, cu 40.000-50.000 de suporteri FCSB-iști și doar 4.000 de rapidiști, ar fi cea mai mare palmă dată suporterilor clubului Rapid. O palmă pentru tot ce înseamnă fenomenul Rapid.

”Ar fi cea mai mare pată, peste sfertul de finală din UEFA. Îmi doresc ca anul ăsta FCSB să nu câștige campionatul în fața Rapidului. Mie de asta mi-e frică”, a declarat Șumudică la Digisport.

Exclude revenirea la Rapid

Marius Șumudică a comentat și pe marginea ipotezei că ar putea reveni la Rapid, mai ales după ce suporterii l-au contestat pe Adrian Mutu după înfrângerea de la Craiova.

”Eu mă aflu sub contract cu Al Raed. Mai am un an de contract, iar clauza de reziliere este una foarte mare, aproape de un milion. Mi-ar fi greu să plătesc această sumă, chiar dacă e vorba de Rapid. Șumudică e foarte greu să vină la Rapid în următorul an. În momentul de față n-am niciun interes să vin la Rapid”, a mai spus tehnicianul în vârstă de 52 de ani.

Partida Rapid - FCSB se va disputa duminică, de la ora 20:30, în Giulești, în etapa a 5-a din playoff.



Șumudică încinge derby-ul cu FCSB: ”Ar fi cea mai mare palmă pentru rapidiști”