Rapid

Soarta Rapidului in mana Comisiei de Disciplina

Razvan Burleanu a vorbit, vineri, intr-o conferinta de presa, despre situatia clubului Rapid, una incerta si care este pasata spre Comisia de Disciplina.

"Luni se intruneste Comisia de Disiciplina. Aceasta poate intoarce cazul la LPF. Ma napadeste insa un sentiment hamletian si ma gandesc ca e ceva putred la Liga. De ce nu s-a sesizat aceasta Comisie de Disciplina cu o luna in urma? Astazi am fi avut cu siguranta un raspuns si era timp sa se consume toate caile de atac", a spus Burleanu intr-o conferinta de presa.

Potrivit lui Burleanu cazul Rapid va fi decis de Comisia de Disciplina, dupa care exista calea de atac la Comisia de Recurs si, in cele din urma, se poate ajunge la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne.

LPF a pasat, vineri seara, responsabilitatea inscrierii clubului Rapid in Liga 1 catre FRF si a solicitat convocarea de urgenta a Comisiei de Disciplina.

Promo: Cote mărite în fiecare zi la Fortuna și peste 100 de pariuri pe fiecare eveniment. Înregistrează-te!# Echipă J +/- P
1 CFR Cluj 15 15 33
2 FCSB 15 21 32
3 Craiova 15 12 32
4 Astra 15 7 24
5 Botosani 14 6 24
6 Viitorul 15 4 23
Soarta Rapidului in mana Comisiei de Disciplina