Rapid

Rapid pierde victoria in ultimele secunde cu Medias dupa o gafa a lui Bornescu

Rapid se indrepta spre victorie in meciul de vineri seara cu Gaz Metan Medias, din Liga 1, conducand cu 1-0. Numai ca o gafa a lui Bornescu a dus la egalare pentru oaspeti, care au plecat un un punct din Giulesti, o palida consolare dupa ce au dominat un meci intreg.

Mediasul a fost la un pas de gol chiar din minutul 2, prin Mut, o executie frumoasa care a trimis mingea putin peste bara. In minutul 10, Bornescu si-a salvat echipa de la gol, respingand dintr-o situatie unu contra unu, apoi tot el avea sa se opuna spre mijlocul primei reprize unor alte doua ocazii de gol.

Fara sa aiba vreo actiune de poarta, Rapid a deschis scorul la o gafa a apararii Mediasului, in frunte cu portarul Plesca. O centrare trimisa in careu, paralel cu poarta, a trecut peste portarul Gazului care a ramas fara replica, mingea a picat pe capul lui Pancu, iar acesta a trimis in plasa de la un metru.

Repriza a doua nu a schimbat sensul de joc. Medias a continuat sa atace. In minutul 66, la oaspeti a intrat Llullaku, cel care avea sa dea golul egalarii.

Rapid se indrepta spre victorie, iar arbitrul de centru a aratat cinci minute de prelungire, spre disperarea fanilor din Giulesti care nu aveau sa scape de ceea ce le era cel mai frica.

O actiune de atac a Mediasului a dus la un corner, mingea a fost centrata de la colt iar Bornescu parea sa nu aiba probleme. Numai ca portarul Rapidului a ratat sa boxeze mingea, de la piept, iar balonul a ajuns la Llullaku, care a sutat cu sete in poarta goala, de la coltul lung.



Rapid pierde victoria in ultimele secunde cu Medias dupa o gafa a lui Bornescu