Rapid

Cazul Rapid amanat pentru 20 iulie. Nimeni nu a reprezentat clubul in instanta

Curtea de Apel a admis luni solicitarea formulata de clubul Rapid pentru schimbarea termenului de judecata a cererii de anulare a intrarii in faliment, dar marti s-a revenit la termenul initial.

UPDATE LPF asteapta decizia instantei din 20 iulie si va da un raspuns oficial final pe data de 21 iulie, cu o zi inaintea startului noului sezon. Locul vacant, daca Rapid nu primeste raspuns pozitiv la cererea de suspendare a falimentului, locul echipei giulestene va fi luat de ACS Poli Timisoara.

Initial, instanta stabilise drept termen data de 20 iulie, insa giulestenii trebuie sa depuna pana pe 12 iulie cel tarziu dosarul de inscriere in noul sezon al Ligii 1.
 
Luni, Curtea de Apel a acceptat preschimbarea termenului stabilit initial pentru 20 iulie, iar marti dimineata de la ora 9:00 ar fi trebuit judecata cereara “feroviarilor”.

Cu toate acestea, instanta de marti a decis revenirea la termenul stabilit pentru 20 iulie, astfel ca prezenta clubului Rapid in noul sezon al Ligii 1 ramane sa fie decisa de Adunarea Generala a LPF. Aceasta are loc marti la pranz inaintea stabilirii tintarului competitional pentru noul sezon.

Amanarea s-a produs din cauza absentei din sala de judecata a Lichidatorului judiciar care, aflat in concediu, ar fi trimis doar un e-mail cu valoare zero in fata instantei.



Cazul Rapid amanat pentru 20 iulie. Nimeni nu a reprezentat clubul in instanta