Rapid

Rapid lovita de Druga in prelungiri

Debut cu stangul pentru Rapid, liderul Seriei I din Liga 2, in prima etapa din playoff pe teren propriu cu SC Bacau, meci pe care giulestenii l-au pierdut cu 2-1.

Oaspetii au deschis scorul in minutul 27 dintr-o lovitura de la 11 metri transformata de Vraciu, dupa ce Ganea il faultase pe Giurgiu in coltul careului.

Rapid a restabilit egalitatea in minutul 72 prin spaniolul Rafa Jorda, jucator intrat in debutul reprizei a doua. Lansat in careu de Trandu, jucatorul iberic l-a lobat pe portarul Miron iesit in intampinare.

Meciul se indrepta spre un rezultat de egalitate, insa in prelungiri bacauanii au dat lovitura prin Druga scapat pe contraatac. Acesta a finalizat cu un sut pe jos printre picioarele portarului Draghia.

Rapid a evoluat in inferioritate numerica din minutul 79, dupa ce Kusnir a luat rosu direct pentru o intrare dura pe genunchiul lui Grumezescu.

In urma acestei infrangeri Rapid poate pierde primul loc in clasament daca Dunarea Calarasi castiga pe teren propriu cu Academica Clinceni.

Rapid are 25 puncte, Calarasiul 23, iar Braila sta la panda cu 21.



Rapid lovita de Druga in prelungiri