Rapid

Rapid debuteaza cu victorie in Liga 3. La fel si Craiova lui Mititelu

Sursă foto: facebook.com/FCRapid1923oficial

FC Rapid Bucuresti a intors spectaculos rezultat si a castigat, sambata seara, meciul cu Progresul Spartac, scor 2-1 (0-1), din prima etapa a noului sezon de Liga 3.

Oaspetii au deschis scorul printr-o super executie a lui Donca in minutul 41. Un sut din afara careului care l-a surprins pe portarul rapidist.

Progresul Spartac a ramas apoi in inferioritate numerica si Rapid in impins liniile fortand egalarea, care avea sa vina in minutul 81 din piciorul lituanianului Matulevicius dupa un sut pe jos din interiorul careului.

Rapid a inscris golul victoriei prin Jorza in prelungirile partidei si giulestenii pornesc cu dreptul in Liga 3 la doar cateva zile dupa ce si-au reprimit numele istoric de Fotbal Club Rapid.

Etapa urmatoare Rapid joaca in deplasare cu CS Popesti Leordeni intr-o serie a I-a din care mai fac parte echipe precum FCSB 2, Unirea Slobozia sau CS Afumati.

CS Popesti Leordeni e liderul seriei dupa victoria cu 4-0 obtinuta in deplasare cu Agricola Borcea.

In alta ordine de idei,  U Craiova 1948 SA a invins pe Atletic Bradu, cu 3-0, intr-un meci disputat in exil la Turnu Severin. Echipa lui Adrian Mititelu evolueaza in seria a II-a.

O serie in care Turris Oltul Turnu Măgurele si-a depus deja candidatura la promovare dupa 7-0 pe teren propriu cu Viitorul Domnesti.



Rapid debuteaza cu victorie in Liga 3. La fel si Craiova lui Mititelu