Rapid

Pustai, favorit sa antreneze echipa Rapid

Dat afara surprinzator de la ASA Tg.Mures dupa un tur de campionat cu rezultate foarte bune, antrenorul Cristi Pustai ar putea prelua echipa Rapid, ultima clasata in Liga 1.

Dinu Gheorghe, presedintele clubului giulestean, a dezvaluit marti agentiei Mediafax ca Pustai se numara printre cele trei variante de antrenor la Rapid.

"Discutam cu trei antrenori, iar Pustai este unul dintre ei. Nu am ajuns la un acord cu Pustai sau cu altcineva, nu am stabilit inca nimic. Probabil ca pana pe 2-3 ianuarie vom sti sigur numele antrenorului pentru ca trebuie puse la punct si celelalte lucruri pana la inceperea pregatirilor", a spus Dinu Gheorghe.

Un alt nume vehiculat in Giulesti este cel al italianului Cristiano Bergodi, tehnician care a cochetat in toamna cu ideea preluarii echipei din Grant. Totul s-a rezumat atunci doar la cateva discutii, Bergodi revenind in Italia.

In prezent la Rapid mai sunt in lot doar noua jucatori dupa o impresionanta curatenie de iarna, insa Gheorghe spune ca in primele zile din 2015 lotul va fi completat pana la 24 de fotbalisti.



Pustai, favorit sa antreneze echipa Rapid