Rapid

Pancu: "Cel mai important meci al Rapidului de dupa Revolutie"

Daniel Pancu, capitanul Rapidului timp de 120 de minute in barajul de mentinere in Liga 1 disputat contra Concordiei Chiajna a declarat ca partida de sambata seara a fost pentru clubul giulestean cea mai importanta partida de dupa 1989.

"A fost foarte frumos si foarte greu. Dumnezeu a fost de partea noastra. S-a vazut in prima repriza ca nu avem pregatire si ritm. Chiajna putea inscrie de 4-5 ori in prima repriza, dar am avut parte de ajutor divin. La pauza, putini mai credeau ca putem reveni. A fost cel mai important meci al Rapidului de dupa Revolutie", a declarat Pancu.

"Prima de 2.000 de euro este o prima simbolica pentru mine. Trebuia sa fie mai mare, pentru ca a fost un meci de 2 milioane de euro din cate am inteles. Acum avem o saptamana sa ne pregatim pentru Liga I. Numai in pielea lui Marian Rada nu vreau sa fiu, pentru ca avem doua deplasari, la Vaslui si in Ghencea. Nu regret niciun jucator care pleaca de la Rapid, pentru ca toti cei care am jucat in retur am fost niste eroi", a mai spus Pancu.

Formatia Rapid a invins, sambata seara, pe stadionul Dinamo, cu scorul de 2-1 dupa prelungiri, echipa Concordia Chiajna, intr-un meci de baraj pentru obtinerea dreptului de participare in editia 2013/2014 a Ligii I



Pancu: "Cel mai important meci al Rapidului de dupa Revolutie"