Rapid

Pancu anunta Rapidul in Liga 1

Daniel Pancu, capitanul echipei Rapid, este sigur ca formatia giulesteana va continua activitatea fotbalistica in prima liga si ca saptamana viitoare FRF si LPF vor oficializa formula de campionat cu 20 de echipe.

"S-a mai intamplat si in alte tari, ca m-am mai informat, si cred ca ar fi o solutie foarte buna pentru Rapid si corecta. S-a ajuns departe, pentru ca nici in 2013 nu sunt niste regulamente clar stabilite, care sa se respecte si e normal sa se ajunga la dezmatul asta", crede Pancu.

Jucatorul de la Rapid mai este de parere ca protestul suporterilor giulesteni intrati in greva foamei nu va produce niciun efect la varful conducerii fotbalului romanesc, dar ca reprezinta un important semnal de alarma.

"Nu cred ca se va intampla asta (n.r. - ca Mircea Sandu si Dumitru Dragomir sa demisioneze). Totusi ar trebui sa fie luat in considerare acest semnal foarte important al suporterilor rapidisti si sa aiba cat mai multi adepti. Concret, Rapidul va fi in Liga I saptamana viitoare", a mai spus Pancu.



Pancu anunta Rapidul in Liga 1