Rapid

Mutu vrea revansa in fata oltenilor de la FCU: "Nu i-am invins in ultimii ani"

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCRapid1923oficial/

Rapid si FCU 1948 se intalnesc, vineri seara, intr-o partida programata in etapa a 25-a din Liga 1.

"Intalnim o echipa care are nevoie de puncte ca sa urce in clasament, o echipa in forma, care intotdeauna ne-a pus probleme. Este o echipa care are in componenta jucatori care pot face diferenta. 

"O echipa care poate sa castige orice meci, asa cum la fel de bine poate pierde orice meci. Dar vrem sa castigam, sa ne continuam parcursul bun si sa ne atingem obiectivul. 

"Simtim presiunea meciului pentru ca incercam, ca intotdeauna, sa facem o figura frumoasa in fata propriilor suporteri. Nu avem niciun complex, anul acesta este diferit, Rapid este diferita. 

"Este adevarat ca nu am castigat cu ei in ultimii ani, insa exista tot timpul o prima data, nu? Avem o aparare buna, am jucat impotriva unor echipe mai puternice decat FCU  si baietii au raspuns foarte bine", a declarat Adrian Mutu intr-o conferinta de presa.

Antrenorul Rapidului a vorbit si despre forma buna pe care o traverseaza atacantul croat Mario Dugandzic.

"Nu vreau sa imi asum toate meritele pentru momentul in care se afla Dugandzic pentru ca nu este corect. El se simte bine la Rapid, are o chimie cu grupul. 

"A contat faptul ca i-am acordat credit inca din prima zi si faptul ca a avut noroc si a fost de multe ori la locul potrivit.

"Atacantii traiesc prin goluri si cand marcheaza des se relaxeaza. Ca atacant, pe langa stiinta si valoare,  trebuie sa ai si bulan, ca sa spunem asa", a mai spus Adrian Mutu.

Meciul Rapid - FCU 1948 va fi livetext pe onlinesport.ro, vineri, de la ora 20:00.



Mutu vrea revansa in fata oltenilor de la FCU: "Nu i-am invins in ultimii ani"