Rapid

Mutare spectaculoasă la Rapid

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCRapid1923oficial

Mijlocașul ofensiv Claudiu Petrila este noul jucător al echipei Rapid, a anunțat clubul giuleștean.

În vârstă de 22 de ani și considerat unul dintre cei mai talentați jucători ai generației sale, Claudiu Petrila va evolua la Rapid în actualul sezon sub formă de împrumut.

Rapid are prima opțiune de transfer la finalul actualului sezon.

"Mă bucur să fiu aici. În sfârşit s-a concretizat transferul meu la Rapid. Sunt fericit că sunt aici şi abia aştept să încep treaba şi să mă alătur echipei. Cred că mă voi descurca bine.

”Îmi place atmosfera de aici, Rapid este un club serios şi, cu siguranţă, vom face treabă bună împreună. Sistemul pe care domnul Bergodi îl pregăteşte pentru meciuri este unul avantajos pentru mine, fiind un sistem ofensiv. Nu am lucrat cu dumnealui până în momentul acesta, dar l-am urmărit la echipele la care a fost şi sunt încântat de stilul său de joc.

”Atmosfera din Giuleşti este incredibilă. De fiecare dată când am jucat împotriva Rapidului a fost o atmosferă incredibilă, care te presează încontinuu. Rapid este un club mare, un club serios, aşa cum puţine sunt în ţară, care se bate la campionat şi asta îmi doresc şi eu. Îi asigur pe suporteri că voi da totul pe teren", a spus Petrila.

Cifrele lui Petrila sezonul trecut

58 de meciuri în toate competițiile;

4 goluri marcate;

7 pase decisive;

6 cartonașe galbene;

2.835 de minute pe teren.

 


Mutare spectaculoasă la Rapid