Rapid

Mircea Lucescu lamureste dilema posibilei reveniri la Rapid

Prezenta la meciurile giulestenilor din Liga 2 au alimentat zvonurile despre iminenta revenirii lui Mircea Lucescu la Rapid.

Reputatul tehnician a tinut sa lamureasca aceasta dilema, raspunsul sau fiind unul cat se poate de elocvent.

”Nu se pune problema. Niciodata nu voi veni sa iau locul unui antrenor tanar, cu atat mai mult cu cat e vorba de Daniel Pancu. E ca si copilul meu, un rapidist pursange. Ii tin pumnii lui Daniel Pancu si ii doresc sa promoveze Rapidul”, a declarat Mircea Lucescu pentru Fanatik.

”Nu merg la Rapid nici azi, nici maine, nici peste zece ani. E practic imposibil sa mai antrenez in Romania. Rapid si Dinamo vor ramane mereu in sufletul meu, dar am alte planuri, iar campionatul din Romania nu e printre ele. Ma vedeti pe mine la varsta mea sa fiu injurat sau scuipat pe stadioanele din Romani. Nu cred ca mi se mai potriveste”, a mai spus Lucescu.

Mircea Lucescu este liber de contract dupa ce ultima oara a pregatit nationala Turciei, formatie de care s-a despartit la inceputul acestui an inaintea debutului preliminariilor pentru EURO 2020.

Tehnicianul roman a fost prezent si in tribuna oficiala a meciului FCSB - Mlada Boleslav din Europa League, cand s-a speculat ca ar fi mers in vestiar pentru a-i incuraja pe jucatorii vicecampioanei Romaniei.



Mircea Lucescu lamureste dilema posibilei reveniri la Rapid