Rapid

Marius Sumudica spune un adevar dureros pentru Rapid

Sursă foto: https://twitter.com/sporagcom

Ajunsa in Liga 2 cu mari sperante pentru o promovare rapida si o revenire pe cai mari in primul esalon, Rapid incepe sa dea semne de oboseala.

Infrangerea suferita pe terenul ultimei clasate Sportul Snagov a involburat apele printre giulestenii si pentru prima data fanii i-au cerut demisia antrenorului Daniel Pancu.

Acesta nu se considera vinovat si in consecinta spune ca va ramane la echipa. Pancone, idolul tribunelor din Giulesti pe vremea cand juca inclusiv in Liga a 4-a, primeste sprijin puternic din partea unui alt rapidist care are culorile alb si visiniu tatuate in suflet.

"L-am sustinut si il sustin in continuare pe Pancu. Nu pot vorbi niciodata urat despre el. Imi doresc din tot sufletul ca Rapid sa promoveze, dar in acest moment nu are un lot cu care sa faca acest lucru.

"Mai trebuie adusi patru jucatori cu experienta. Cu toata stima, dar jucatorii de acum nu au anvergura si experienta pentru a se bate la promovare. Petrolul si UTA vor promova, cred eu. Rapid este departe de a avea un lot competitiv pentru Liga 1", a spus Marius Sumudica la Digi Sport.

Rapid este pe cinci in clasamentul din Liga 2 la noua puncte de liderul CS Mioveni.



Marius Sumudica spune un adevar dureros pentru Rapid