Rapid

Horațiu Moldovan a plecat să semneze cu Atletico Madrid

Sursă foto: https://twitter.com/FabrizioRomano

Portarul naționalei României va efectua mai întâi vizita medicală și apoi, dacă totul decurge fără probleme, va semna un contract pentru următorii patru ani și jumătate cu echipa din capitala Spaniei.

Horațiu Moldovan confirmă că va merge la Atletico Madrid: ”E șansa vieții mele”

 

”Mă bucur că este aproape să se concretizeze această ofertă de la Atletico. Sunt foarte bucuros şi încrezător în ceea ce urmează. Este un vis devenit realitate pentru mine.

”Nu poţi refuza Atletico Madrid. Au fost şi cei mai hotărâţi cei de acolo. Acum mai trebuie doar să trec pasul vizitei medicale. Nu mă descurc foarte bine cu limba spaniolă, dar cred că o să o învăţ foarte repede”, a declarat Horațiu Moldovan la plecarea spre Spania.

Jucătorul în vârstă de 26 de ani a ținut să le mulțumească oamenilor de la Rapid care au crezut în el.

”Dacă nu erau ei probabil nu ajungeam să joc nici în Liga I. Le mulţumesc tuturor celor care au pus umărul la ascensiunea mea. Sunt multe amintiri frumoase, promovarea, intrarea în play-off, întâlnirea cu suporterii pe noul Giuleşti”, a mai transmis Moldovan.

Acesta va avea la Atletico Madrid un salariu anual de 800.000 de euro.

Rapid va încasa aceeași sumă care în fapt reprezintă clauza de reziliere pe care Moldovan o avea în contractul cu giuleștenii.

Moldovan este conștient de concurența puternică pe care o va avea la Atletico, acolo unde titular de drept între buturi este slovenul Jan Oblak.



Horațiu Moldovan a plecat să semneze cu Atletico Madrid