Rapid

De ce a ales Dan Sucu sa investeasca la Rapid

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCRapid1923oficial

Decizia omului de afaceri Dan Sucu de a se implica financiar la Rapid i-a surprins pe multi. O recunoaste chiar si el, spunand ca multi dintre colegii de business s-au uitat curiosi la decizia lui de a intrat in fotbal.

“Copiii mei joaca la Rapid si antrenorii spun ca joaca bine. Vreau sa am copii sanatosi, sa-i feresc de bautura, de droguri, dar vreau ca si copiii altora sa fie feriti de acestea.

“Veneau foarte fericiti acasa ca profesorul lor de fotbal le spune domnilor. Astazi vom invata sa lovim cu dreptul, domnilor, si ei erau foarte mandri ca le spune asa.

“Eu i-as fi dat la tenis, dar ei au vrut fotbal”, a povestit Dan Sucu intr-o conferinta de presa.

Acesta promite un model de business adevarat la Rapid si spune ca sezonul recent incheiat n-a fost unul despre care se poate spune ca a fost pe plus.

“Sezonul 2021/22 nu este unul de succes din punct de vedere financiar. Este un deficit important. Anul urmator ca venituri estimam 6.5 milioane spre sapte si cheltuieli identice. Mi-e foarte greu sa inteleg cum unele nou-promovate cum este Petrolul reusesc sa depaseasca acest hop.

“Exista o diferenta mare in fotbal intre venituri si cheltuieli. Anul acesta cheltuielile au depasit 4.5 milioane de euro. Ideea este ca banii trebuie cheltuiti cu mare grija si cu responsabilitate.

“Victor Angelescu are drept de prevalare. Asa se intampla cand se intra intr-o afacere 50-50%", a mai spus Sucu.

Potrivit noului investitor de la Rapid, in primul an catre centrul de copii si juniori vor ajunge zece procente din bugetul total al clubului, adica undeva la 700.000 de euro.

Aceasta suma va creste pe viitor, Sucu declarandu-se "groaznic de pasionat" pentru sectorul juvenil din fotbal.



De ce a ales Dan Sucu sa investeasca la Rapid