Rapid

Daniel Niculae are calitatea de suspect într-un dosar cu mai mulți lideri de galerii acuzați că au format un grup infracțional

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCRapid1923oficial/

Fostul internațional Daniel Niculae, în prezent președinte la FC Rapid, a fost reținut și ulterior pus în libertate având calitatea de suspect într-un dosar care vizează existența unui grup infracțional organizat în scopul folosirii de materiale pirotehnice, anunță Gsp.

Reținerea lui Daniel Niculae a fost confirmată de Dan Șucu, patronul giuleștenilor, într-o intervenție televizată.

”Am primit un telefon de la avocatul clubului care mi-a spus că preşedintele nostru a fost ridicat de mascaţi. E un doar care are legătură cu arme, muniţii. Chiar nu are sens!. Chiar nu înţeleg despre ce poate să fie vorba. Eu ştiu că ultimul eveniment pe care l-am avut împreună a fost superb”, a declarat Șucu pentru AS.ro LIVE.

Direcţiai Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul Grupuri Infracţionale Violente a pus în aplicare 19 mandate de percheziţie domiciliară şi 28 de mandate de aducere, în Municipiul Bucureşti şi judeţele Ilfov, Prahova şi Iaşi, într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de constituirea unui grup infracţional organizat, distrugere prin incendiere, tulburarea ordinii publice prin violenţă asupra bunurilor, orice operaţiuni cu articole pirotehnice fără drept, prevăzute de articolul 37 lit. a din Legea 126/1995.

Surse din dosar citate de News.ro precizează că Daniel Niculae ”ar fi fost de acord cu activitatea grupului infracțional, de a introduce și de a folosi materiale pirotehnice în timpul meciului Rapid – FCSB”.

Daniel Niculae a fost liber să plece de la audieri și va fi cercetat în stare de libertate.

 


Daniel Niculae are calitatea de suspect într-un dosar cu mai mulți lideri de galerii acuzați că au format un grup infracțional