Rapid

Alexa a renuntat la Rapid

Dan Alexa, singurul om care a ramas in corabia Rapidului pana la capat, a anuntat miercuri seara ca renunta la formatia giulesteana, una foarte aproape de faliment.

“Era cam ultima speranta sa continuam. Pentru mine lucrurile au fost clare. Asta a fost ultima zi, i-am anuntat si pe jucatori. Am avut sperante ca putem sa jucam in Liga I. Maine va anunta Liga ce se va intampla, dar sansele sunt minime, singura varianta e ca Rapid sa se inscrie cu juniorii in prima liga”, a declarat Alexa la Dolce Sport.
 
Alexa a mai spus ca Rapid se afla in imposibilitatea de a legitima jucatori si din aceasta cauza nu mai poate continua pe banca giulestenilor.
 
Cel care in timpul activitatii de jucator profesionist era supranumit “Chirurgul” a preluat-o pe Rapid in august 2015 si a obtinut promovarea de pe primul loc in Seria I din Liga 2.
 
Curtea de Apel Bucuresti a amanat, miercuri, pentru 24 martie judecarea cererii de suspendare a executarii silite in cazul falimentul clubului Rapid, aceasta in conditiile in care giulestenii nu se vor putea inscrie in noul sezon al Ligii 1.
 
LPF va anunta joi, 21 iulie, care este situatia reala si inlocuirea Rapidului cu ACS Poli Timisoara, una dintre retrogradatele sezonului trecut.



Alexa a renuntat la Rapid