Rapid

Adrian Mutu, prezentat oficial la CFR Cluj

Sursă foto: https://www.facebook.com/cfr1907/

Fostul internațional Adrian Mutu a fost instalat oficial în postul de antrenor principal la CFR Cluj.

“Performanţa întâlneşte experienţa, iar dorinţele comune se transformă într-un ţel de neclintit! Începem un nou capitol în care îl vom avea pe banca tehnică pe unul dintre cei mai mari fotbalişti pe care i-a avut România! Începând de astăzi, Gruia va deveni „acasă” pentru Adrian Mutu, noul antrenor al echipei noastre!”, se arată în comunicatul clubului CFR Cluj.

“Cu experienţa acumulată atât ca fost mare jucător, cât şi ca tehnician, alături de performanţele categorice ale echipei noastre din ultimii ani, pornim la un drum nou, dar cu aceleaşi obiective! Îţi urăm bun venit, Adrian, şi cât mai multe reuşite alături de CFR Cluj!”, se mai arată în comunicatul celor de la CFR Cluj.

 La rândul său, Adrian Mutu a oferit o primă reacție în calitate de antrenor al echipei din Gruia.

“Am început un nou capitol, o nouă poveste în care determinarea şi devotamentul sunt elemente de bază. A venit momentul să-mi folosesc toate cunoştinţele acumulate atât ca jucător cât şi ca tehnician în slujba celei mai titrate echipe din România în ultimii ani. Sunt mândru şi onorat că fac parte din această familie. De astăzi, Gruia îmi va deveni acasă”, a spus Mutu.

CFR Cluj i-a oferit lui Adrian Mutu un contract valabil pentru un an și jumătate, cu opțiune de prelungire pentru încă un sezon.

Întreg staff-ul condus de Mutu la CFR Cluj va primi 35.000 de euro pe lună, anunță Fanatik.

 


Adrian Mutu, prezentat oficial la CFR Cluj