Rapid

Adrian Mutu: ”Nu știu dacă avem forță să ne luptăm pentru titlu”

Rapid începe playoff-ul din Liga 1 cu șase puncte în urma primelor două clasate, iar prima partida a giuleștenilor va fi în deplasare cu CFR Cluj, campioana ultimilor cinci ani.

”Începem playoff-ul foarte greu, cu echipa care are prima șansă la titlu, care a dominat campionatul. Avem încredere în forțele proprii și sperăm să scoatem un rezultat bun. Va fi un meci spectaculos, ambele echipe își doresc victoria, două echipe care au jucători cu mare experiență.

”Sper să luptăm pentru un loc de cupele europene. Nu știu dacă avem forța de a câștiga titlul, dar ne luptăm pentru fiecare meci.

Mai greu decât atât nu putea să înceapă acest play off și în deplasare, dar pentru asta am muncit tot sezonul, să încercăm să ajungem cât mai sus.

”Este un play off strâns din punctul de vedere al punctelor. Oamenii sunt îndreptățiți să vorbească despre cele trei echipe care se vor lupta la titlu”, a declarat Adrian Mutu, vineri, într-o conferință de presă.

CFR Cluj - Rapid este programat, duminică, ora 19:00.

Mutu a vorbit și despre echipa națională care începe la finalul acestei luni o nouă campanie de calificare la un turneu final, EURO 2024.

”Mesajul meu este unul de susținere. Le urez baftă! Cred că la nivel calitativ suntem peste ei, dar nu ne va fi ușor. Vom avea un meci greu în Andorra”, a spus Mutu.



Adrian Mutu: ”Nu știu dacă avem forță să ne luptăm pentru titlu”