Rapid

Adrian Mutu dupa succesul cu Dinamo: “O victorie de moral asteptata de 14 ani”

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCRapid1923oficial

Vedeti mai jos ce a declarat Adrian Mutu dupa victoria 3-1 obtinuta de Rapid in fata lui Dinamo, duminica, in prima etapa din playout, in Liga 1.

“Cred ca a fost un meci in care am dominat, mai ales in prima repriza, am facut un meci foarte bun, baietii au respectat ce le-am cerut, au avut reactie dupa pierderea mingii, au avut o atitudine foarte buna si s-a vazut asta in teren.

“Pana la urma am avut un meci linistit, nu am suferit prea mult, am condus meciul, am stiut sa gestionam situatiile si a fost o victorie dupa 14 ani pentru Rapid.

“Lucrez foarte mult ofensiv si imi place sa le dau libertate jucatorilor atunci cand se apropie la 20 de metri de poarta, unde practic treaba antrenorului se cam termina.

“De acolo intervine fantezia jucatorului, iar eu ii las liberi pentru ca sunt jucatori plini de talent si sa faca ceea ce gandesc, sa se lase condusi de instinct si sa se bucure de fotbal, pentru ca asta e cel mai important.

“Eu sunt multumit in primul rand de jocul echipei si de atitudinea baietilor, ii felicit pe aceasta cale, dar pentru mine ramane totusi un joc care, chiar daca a fost contra lui Dinamo, de maine il voi uita, pentru ca de maine ne asteapta alte meciuri.

“E o victorie importanta de moral si Rapid a asteptat aceasta victorie 14 ani. Important e ca suntem pe un drum bun si sper ca din ce in ce o sa fie mai bine.

“O vad pe Dinamo capabila sa se salveze, pentru Dinamo fiecare meci e capital, cred ca in aceasta seara noi am fost mai pregatiti mental pentru acest derbi decat ei si s-a si vazut si in teren”, a declarat Adrian Mutu.

Rapid are doua victorii din doua meciuri cu Mutu pe banca si se afla la egalitate de puncte cu echipele din fruntea clasamentului de playout (23 puncte).

Pentru Rapid urmeaza confruntarea cu Academica Clinceni, echipa pe care giulestenii au invins-o cu 1-0 in ultima runda a sezonului regular, la debutul lui Mutu pe banca tehnica.



Adrian Mutu dupa succesul cu Dinamo: “O victorie de moral asteptata de 14 ani”