Rapid

Academia Rapid si CSA Steaua revin pe Arena Nationala

Cele doua echipe care isi disputa locul de promovare in barajul pentru Liga 3 se vor duela din nou pe cel mai mare stadion al tarii.

Primele patru clasate din Liga 4 seria pe Bucuresti vor disputa un turneu playoff, iar primele doua etape vor fi gazduite de Stadionul Giulesti – Valentin Stanescu.

A treia etapa, practic finala seriei intre Academia Rapid si CSA Steaua, se va disputa pe Arena Nationala.

Cele doua echipe s-au intalnit pe cel mai mare stadion al tarii si in sezonul regulat, cand Academia Rapid a invins pe CSA Steaua in meciul considerat in deplasare, cu 3-1.

La partida au asistat peste 30.000 de spectatori, dar intalnirea a fost marcata de violente intre suporteri din cauza securitatii precare.

Inainte de a se ajunge la varianta Arena Nationala cei de la Asociatia Municipala de Fotbal Bucuresti au incercat si alte stadioane, precum Arcul de Triumf, Regie, Cotroceni, Colentina, Romprim, Rocar.

Academia Rapid si CSA Steaua vor disputa si finala Cupei Romaniei faza pe Bucuresti. Echipa castigatoare va evolua in sezonul viitor al Cupei Romaniei, faza nationala.Academia Rapid si CSA Steaua revin pe Arena Nationala