FC Brasov

Ultimul tun: Tusierul Vidan vrea un meci de retragere

Dupa ce a iesit pe usa din spate a fotbalului romanesc, tusierul Adrian Vidan se plange ca nu a fost tratat cu compasiune si anunta ca vrea un meci de tragere.
"Mai aveam un an si sapte luni de arbitrat. Si noi suferim când ne dam seama ca gresim, sa stiti ca nu ne e deloc bine! Am fost chemat la Comisie sa dau explicatii. Mi s-au parut ca toti membrii se uita la mine ca la un hot, ma asteptam si eu la putina compasiune. Mai e si presiunea asta cu arbitrii straini", a spus Adrian Vidan la Dolce Sport.

Asistentul s-a retras din activitate, insa mai vrea un ultim meci de retragere. Nu e exclus sa fie vorba despre vreo misiune neincheiata.

"Am facut o cerere sa am un ultim meci, de retragere, poate unul mai putin important. Daca nu mi se aproba, asta e!", a adaugat Vidan.

In incheiere, Vidan a jurat ca este curat ca lacrima. "Tot ce s-a scris în presa e total neadevarat. Nu sunt prieten cu nici un conducator de club. Desi stau lânga stadionul Dinamo, n-am vrut sa-l duc pe baiatul meu la tenis la Dinamo ca sa nu se interpreteze", a precizat Vidan.

Onlinesport


Ultimul tun: Tusierul Vidan vrea un meci de retragere