FC Brasov

Probleme la FC Brasov. Jucatorii au intrat in greva

Startul noului sezon gaseste formatia de la poalele Tampei pe un butoi cu pulbere. Jucatorii au refuzat sa mai intre in cantonament pentru partida cu Astra Giurgiu din Cupa Ligii si spun ca se vor prezenta direct la partida de vineri seara (21:00).

Fotbalistii clubului brasovean sustin ca au primit un singur salariu in acest an, cel aferent lunii ianuarie (!) si ca din aceasta cauza nu mai sunt dispusi sa faca vreo concesie.

"Sper din tot sufletul sa se rezolve problemele cu banii pentru ca nu pot altfel sa mai garantez pentru niciun jucator. Nu o sa mai pot controla echipa si mi-ar fi foarte greu sa le mai cer ceva si sa se mai implice suta la suta la antrenamente. Nu am cum sa ma impun in conditiile in care toata lumea asteapta restantele. Avem insa sperante si asteptam sa se rezolve si acest aspect, iar lucrurile sa intre in normal", a declarat antrenorul Cornel Talnar intr-o conferinta de presa.

Meciul dintre FC Brasov si Astra Giurgiu din optimile de finala ale Cupei Ligii se joaca vineri seara de la ora 21:00 si va fi live text pe Onlinesport.ro



Probleme la FC Brasov. Jucatorii au intrat in greva